Download Midi Ditinggal Rabi lagu dari Ndx AKA.

 Download Midi Ditinggal Rabi lagu dari Ndx AKA. 


Midi Info 

Title : Haruskah Aku Mati

Artist : Ndx AKA

Type : .mid

Size : 5,6kb


Lyrics

atiku rasane loro

hatiku rasanya sakit

nyawang kowe rabi ro wong liyo

melihat kamu menikah dengan orang lain

nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

nangis darah keringatku, hancur lebur rasaku

kowe tego ninggal aku

kamu tega meninggalkanku


opo iki wes dalane

apa ini sudah jalannya

kudu pisah kelangan tresnane

harus pisah kehilangan cintanya

kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

harus kuat hatiku, harus kuat batinku

senajan nyekso tresnoku

meskipun menyiksa perasaanku


dek opo kowe lali karo sumpah janjimu

dik, apa kamu lupa dengan sumpah janjimu

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

dulu akan menemaniku hidup hingga matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro

memang kamu tega mutusin tali asmara

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

menikah dengan orang lain, membiarkan hatiku merana


atiku rasane loro

hatiku rasanya sakit

nyawang kowe rabi ro wong liyo

melihat kamu menikah dengan orang lain

nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

nangis darah keringatku, hancur lebur rasaku

kowe tego ninggal aku

kamu tega meninggalkanku


opo iki wes dalane

apa ini sudah jalannya

kudu pisah kelangan tresnane

harus pisah kehilangan cintanya

kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

harus kuat hatiku, harus kuat batinku

senajan nyekso tresnoku

meskipun menyiksa perasaanku


dek opo kowe lali karo sumpah janjimu

dik, apa kamu lupa dengan sumpah janjimu

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

dulu akan menemaniku hidup hingga matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro

memang kamu tega mutusin tali asmara

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

menikah dengan orang lain, membiarkan hatiku merana



Download Midi Ditinggal Rabi Ndx AKA

Ditinggal Rabi.Mid

Post a Comment